Tasuta kasiino mängud – Mängi tasuta slotimänge ja mänguautomaate

Paljudel mängijatel, kes pole kunagi online kasiinos pakutavaid mänge proovinud, võib alguses olla nende mängude kasutamise ees hirm. Tekivad ikka küsimused nagu: Kas ma ikka oskan neid üldse mängida? Võib-olla ma kaotan nendega lihtsalt raha ja kunagi ei võida? Kuidas need mängud üldse toimivad? Ja loomulikult paljud muud küsimused.

Muretsemiseks aga ei ole mingit põhjust, sest online kasiinod pakuvad võimalust ka kõiki mänge tasuta mängida. Loomulikult võid seda teha tasuta saadud boonusraha või tasuta keerutustega, aga tegelikult on peaaegu kõikidel online kasiinodel olemas ka demoversioonid mängudest ja nende proovimiseks pole isegi registreeruda vaja.

1
Tervitusboonus
200% boonust
+50 spinni
2
Tervitusboonus
100% boonust 250€
+50 spinni
3
Tervitusboonus
Boonused ja tasuta spinnid iga päev
4
Tervitusboonus
Kuni 500€ kasiinoboonus
+50 spinni
5
Tervitusboonus
Kuni 1100€ kasiinoboonus
6
Tervitusboonus
Kuni 1000€ kasiinoboonus
7
Tervitusboonus
10€ kasiinoboonus
+25 Spinni
8
Tervitusboonus
Kuni 1000€ kasiinoboonus
+125 spinni
9
Tervitusboonus
Tervituspakett – 300 Tasuta keerutust
10
Tervitusboonus
Kuni 1000€ või 5 BTC
+50 tasuta spinnid
11
Tervitusboonus
100% kuni 100€
+300 tasuta spinnid
12
Tervitusboonus
Kuni 350€
+100 tasuta spinnid
13
Tervitusboonus
100% kuni 1000€
+250 tasuta spinnid
14
Tervitusboonus
200 tasuta spinni läbimängunõudeta!
15
Tervitusboonus
100% tervitusboonus kuni 1500€
+100 tasuta spinnid
16
Tervitusboonus
200% kuni €500 boonus
17
Tervitusboonus
100% boonus kuni 200€
iganädalane cashback
18
Tervitusboonus
200% kuni €200 Boonus
19
Tervitusboonus
100% kuni 1000€
20
Tervitusboonus
100% kuni 500€
+200 tasuta spinnid
21
Tervitusboonus
200% kuni €500 Boonus

Kuidas alustada oma online kasiinomängude seiklust?

Kui sa pole veel online kasiino veebilehtedega kokku puutunud, võivad alguses tekkida mitmesugused küsimused. Oleme koostanud detailse ülevaate, milles oleme välja toonud kõik olulisemad asjad, mida peaksid teadma kõik need, kes on mõelnud mõnele online kasiino veebilehele registreeruda. 

Oleme omandanud sügavad teadmised online kasiinode kohta ja oleme rõõmuga valmis neid teadmisi sinuga jagama, et saaksid teha täpse valiku ja säästa oma aega. Tänasel päeval ilmuvad uued online kasiinod turule peaaegu iga päev ning sageli on raske suure valikuga sammu pidada. Seetõttu oleme analüüsi osa sinu eest ära teinud ja sul tuleb meie ülevaateid lugedes vaid valida oma maitsele sobivaim variant. 

Olenemata sellest, kas oled online kasiinode valdkonnas alles algaja või tulid meie lehele erinevate mängude kohta natuke rohkem teavet saama, leiad siit kindlasti sind huvitavat infot. Kui oled algaja, siis tasub sul kindlasti tasuta proovida tasuta kasiino mänge, et näha, kas need sulle ka meeldivad. Paljud online kasiinod pakuvad tasuta mängimise võimalust ilma registreerumata ning lihtsalt demo versioonis. Nii on sinu valitud mänguautomaat alguses proovimiseks täiesti tasuta.

Tasuta kasiinomängud

Tasuta kasiinomängud on täpselt need samad mängud, mida saad mängida ka päris raha eest. Olgu selleks siis lauamängud nagu rulett või Blackjack, populaarsed slotikad nagu Starburst, Mega Moolah või Gonzo`s Guest, klassikalised slotimängud nagu Book of Ra või videopokker. 

Kõik mängud, mida võib mängida raha eest on demoversioonis olemas ja kõik need mängud toimivad tasuta mängimisel täpselt sama põhimõtte järgi nagu pärisraha versioonis. Seega kui soovid mõne mänguga tutvuda juba enne sissemakse sooritamist, siis Eesti online kasiinod annavad selleks sulle hea võimaluse.

Eesti populaarseimad kasiinomängud

Vaatame täpsemalt, mis on Eesti online kasiinodes pakutavad populaarsemad mängud ja kuidas neid mänge mängitakse

Räägime lähemalt kõige populaarsematest -slotimängudest

Vaatame täpsemalt kuidas slotimängude erinevad funktsioonid toimivad ja mis on mänguautomaatide erisümbolid.

Kuidas slotikad toimivad?

  • Võiduliin: Slotimängu avades näed seda terminit kohe. Võiduliin tähendab sõna otseses mõttes seda, kui paljudel liinidel või nn ridadel mäng toimub. Näiteks kui mängus on 20 võiduliini, tähendab see, et iga keerutusega on 20 erinevat võimalust võita.
  • Rullikud :See termin viitab ketastele, millel on sümbolid, mis pöörlevad iga keerutuse ajal. Kõige tavalisemad on 5 rullikuga slotimängud.
  • Wild sümbolid: Paljudel mänguautomaatidel on sümbol nimega “Wild”. See sümbol tähendab ainulaadset sümbolit, mis võib asendada kõiki teisi sümboleid, aidates seeläbi saada võidukombinatsioone kergemini.
  • Scatter: Sellise nimega sümbolid võidavad isegi siis, kui need parajasti pole võiduliinil ja sageli annavad scatter sümbolid näiteks tasuta keerutusi. Enamus slotimängudes piisab tasuta keerutuse saamisest 3 scatteri ilmumisest mängulauale.
Slotimängude erinevad tüübid

Slotimängude erinevad tüübid

Ehkkis suures plaanis toimivad slotimängud võrdlemisi sarnaselt on nad siiski jaotatud erinevatesse kategooriatess, mida siinkohal lähemalt selgitame.

Videoslotid

Mänguautomaatidel olid algselt mehaanilised rullikud, mis keerlesid füüsiliselt ringi. Kuna tehnoloogia ja elektroonika on hasartmängumaailma vallutanud on videoslotid osutunud järjest populaarsemaks. Videoslotikates võib olla kuni seitse rullikut. Kui järele mõelda, on kõik online mänguautomaadid tegelikult videoslotid.

Klassikalised slotimängud

Klassikalised slotimängud on termin, mida saab kasutada klassikalise videosloti ja mänguautomaadi tüübi kirjeldamiseks.

Esimesed mänguautomaadid leiutati paar aastakümmet tagasi. Mäng oli suhteliselt lihtne ja disain hõlmas kolme rullikut ja ühte kuni kolme võiduliini. Lisaks olid sümboliteks erinevad puuviljad, kelluke ja ristikhein ning mõnes hilisemas masinas jokker.

Megaways slotimängud

Megaways slotimängud on mängud, mis kasutavad Megaways juhusliku rulliku muutja mehaanikat. Austraalia ettevõtte Big Time Gaming välja töötatud juhusliku rulliku muutja mehaanika muudab mängus  seda kui palju sümboleid rullikutel igal keerutusel kuvatakse, pakkudes palju rohkem võimalusi võita kui traditsioonilised slotimängud.

Progressiivsed slotimängud

Progressiivsed slotimängud pakuvad mängijatele jackpotte, mis suurenevad iga kord, kui keegi panustab, kuni keegi peavõidu võidab. Sel hetkel taastab progressiivne jackpot algväärtuse ja hakkab uuesti kogunema. Jackpoti summa tõuseb väikese protsendi ulatuses iga keerutusega.

Kõige populaarsemad mänguautomaadid

Book of Ra

Book of Ra

Mängi TASUTA
Book of Dead

Book of Dead

Mängi TASUTA
Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

Mängi TASUTA
Mega Fortune

Mega Fortune

Mängi TASUTA

Kuidas slotimäng mängida?

  1. Vali parim mänguautomaate pakkuv online kasiino (meie nimekirjast).

    Eestis on saadaval mitmeid online kasiino platvorme, mis pakuvad mängijatele laia valikut erinevaid slotimänge. Kui neil on Eestis tegutsemise litsents olemas võid olla kindel, et tegemist on mängimiseks turvalise online kasiinoga.

  2. Leia mänguautomaat, mida soovid mängida.

    Online mänguautomaatide valik on üsna lai, nii et esialgu võib see silme eest kirjuks lüüa, kuid igal online kasiino platvormil on võimalik välja valida kõige populaarsemad slotikad, mis on populaarsed ka teiste mängijate seas.

  3. Vaata väljamaksete tabelit.

    Väljamakse tabel näitab, mitu münti või žetooni mängija saab iga võitva kombinatsiooni eest. Mänguautomaadid jagunevad enamasti kahte kategooriasse progressiivse jackpotiga ja tavalise väljamaksega mänguautomaadid. Progressiivsetel mänguautomaatidel on kasvav maksimaalne väljamakse, mille igaüks võib võita saades nõutava sümbolite kombinatsiooni.

  4. Vali millele soovid panustada ja kui palju võiduliine soovite mängida.

    Kui varem olid mänguautomaadid põhimõtteliselt saadaval vaid kolme rulliku ja ühe keskmise võiduliiniga, siis täna on pakkumine palju laiem. Enamikul online kasiino mänguautomaatidel on vähemalt viis rullikut ja võiduliinide arv ulatub mitme kümneni. Osades slotimängudes saad ka võiduliinid, millel mäng toimub ise valida ja ei pea kõigil neil võiduliinidel mängima.

  5. Slotikate keerutamiseks klõpsa nuppu “Start”.

    Kui oled juba siiani jõudnud, pole võit enam kaugel. Pärast “Start” nupu klõpsamist hakkavad rullikud pöörlema ja mõne hetke pärast nad peatuvad, luues ainulaadse numbrite, sümbolite või mustrite kombinatsiooni. Sõltuvalt valitud mängust ja käest ilmub võidetud auhind.

  6. Jälgi oma raha.

    Lihtsamalt öeldes on online kasiino saldo sinule kättesaadav eelarve ja sinu valitud mängude mängimiseks kasutatavad vahendid. Online mänguautomaatide kasutamisel arvesta valitud mängude jaoks saadaolevate auhindade ja boonustega.

Parimad kasiinod kõige laiema kasiino mängude valikuga

Vaatame täpsemalt millistesse online kasiinodesse peaksid esmalt suunduma kui soovid saada suurepärase kvaliteedi ja laia valiku kasiino mängude kogemuse osaliseks.

Paf

Kõik mängud, millele pääseb juurde Paf online kasiinos, leiad ühest fuajeest. Nende mängude menüü kuvatakse ekraani vasakus servas, pakkudes sulle juurdepääsu slotimängudele, videopokkerile, lauamängudele, live kasiinole, bingole, loteriidele, pokkerile ja panustamisele.

Mis puutub kasiinomängudesse, siis need on saadaval ka maailma parimatelt arendajatelt. Seetõttu võid siit leida pärisraha slotikaid Microgamingult, 1×2 Gamingult, Playsonilt, Pragmatic Play`lt, Netentilt ja mitmetelt teistelt.

1
Tervitusboonus
10€ kasiinoboonus
+25 Spinni

Olybet

OlyBet online kasiinos saadaval olevad mängud pärinevad NetEnt`ilt, Playtech`ilt, Play’n Go’lt, EGT-lt, Microgamingu`lt ja mitmetelt teistelt kaubamärkidelt. See teebki Olybeti nii silmapaistvaks, sest mängude valik on pärit sellistelt erakordsetelt mängutootjatelt. See hõlmab võimalust mängida erinevaid hämmastavaid online lauamänge, nagu rulett ja blackjack. Juurdepääs on ka videoslotikatele, jackpoti võimalustele ja paljule muule

1
Tervitusboonus
Kuni 1100€ kasiinoboonus

Betsafe

Pole midagi paremat kui külastada kasiinot ja avastada, et neil on tohutult palju mänge pakkuda. Mängijad saavad Betsafe online kasiinos valida tuhandete erinevate mängude vahel.

Kõige populaarsemate slotimängude hulka kuuluvad Starburst, Mega Moolah, Gonzo’s Quest, Blood Suckers. Mängijatel on hea meel teada, et lauamängude osas pakub kasiino laiaulatuslikku nimekirja. Mängulauad on ka live kasiinos avatud ööpäevaringselt ja mängijad saavad oma strateegiat täiustada.

1
Tervitusboonus
Kuni 500€ kasiinoboonus
+50 spinni

Vulkan Vegas

Vulkan Vegas pakub laias valikus mänge paljudelt mängutootjatelt, sealhulgas valdkonna hiiglastelt Microgaming, NetEnt ja Big Time Gaming. Kasiino fuajees on võimalus mänge pakkujate kaupa filtreerida, mis võimaldab sul näha kõiki konkreetse pakkuja loodud mänge. See on mugav tööriist, arvestades, et valida on tuhandete mängude vahel.

Mänge saate filtreerida ka teiste kategooriate alusel, näiteks uued, populaarsed, videoslotis, live kasiino, lauamängud, ruletid, videopokker, klassikalised slotid ja palju muud.

1
Tervitusboonus
Kuni 1000€ kasiinoboonus
+125 spinni

Slotty Vegas

Kui slotimängud on sinu lemmikud siis oled Slotty Vegas mänguvalikuga kindlasti rahul. Slotikaid on siin palju ja kui olete kogenud mängija ja otsid konkreetset mängu on otsingufunktsioon kindlasti kasulik. Kõik mängud on eraldatud mängude fuajeedesse, et mängijatel oleks lihtsam oma lemmikmängu juurde jõuda. Slotty Vegas online kasiinos on ka valida kokku 32 lauamängu vahel, millest kõik on pärid valdkonna parimatelt mängutootjatelt.

Optibet

Mängud Optibeti kasiino pärinevad sellistelt populaarsetelt mängutootjatelt nagu Netent, Play’n Go, WMS ja Microgaming. Samuti saad mängida pärisrahaga mänge põnevatelt brändidelt nagu Thunderkick, Big Time Gaming, Novomatic jt. Fuajees alamkategooriaid sirvides leiad linke Megawaysi mängudele, populaarsetele mängudele, uutele mängudele, jackpotidele, ruletile, kaardimängudele ja muule.

1
Tervitusboonus
Kuni 1000€ kasiinoboonus

Tasuta slotimängud

Kui soovid lihtsalt lõbutseda ilma rahaga riskeerimata on online kasiinod ikkagi parim koht tasuta mänguautomaatide ja mängude proovimiseks. Siit leiad sadu fantastilisi tasuta online slotimänge, mida pole vaja alla laadida ja nende kasutamiseks pole vaja ka registreeruda. 

Meie ülevaated aitavad enne mängimist sul tutvuda kõigega, mida meie kõrgelt hinnatud online kasiinodes mängimise ja võitmise kohta teada tuleb. Tasuta slotimängude mängimiseks oleme välja toonud ka boonused. Kui mõtled, millistes tasuta kasiino slotimängudes täna õnne proovida, oled jõudnud õigesse kohta.

Mis on slotimängude RTP?

Tagasimakse mängijale ehk RTP on termin, mida kasiinod kasutavad, et kirjeldada protsentuaalselt kogu panustatud raha, mida mänguautomaat aja jooksul mängijatele tagasi maksab. 

Näiteks kui teed sada 1 dollari suurust panust masinas, mille RTP on 97%, võid eeldada, et saad tagasi umbes 97 dollarit võitu. Loomulikult on need protsendid kehtivad sadade tuhandete keerutuste jooksul ja lühemas perspektiivis võivad kõikumised olla märksa suuremad.

Vaata nimekirja parimatest kasiinomängude slotimängude tootjatest

Iga slotimängu taga on selle mängu valmistanud mängutootja. Paljud neist on saanud online kasiinos mängijate jaoks väga tuntuks. Siin on väike valik populaarsematest online kasiino tarkvara tootjatest.

microgaming logo
  • Microgaming

Microgaming on tarkvaraarendusettevõte, mis alustas oma tegevust 1994. aastal ja on sellest ajast alates aidanud luua online kasiino mängude tööstust.

netent logo
  • NetEnt

NetEnt on juhtiv esmaklassiliste mängulahenduste pakkuja maailma edukamatele online kasiinode operaatoritele. Ettevõte on olnud tõeline pioneer turu juhtimisel põnevate mängudega.

playtech logo
  • Playtech

Playtech on maailma suurim online mängude tarkvaratootja, mille aktsiatega kaubeldakse Londoni börsil. Ettevõte on 1999. aastal asutatud Eestis.

yggdrasil logo
  • Yggdrasil

Yggdrasil on online kasiinode tarkvaraettevõte, mis asub Maltal. Ettevõtte asutas 2013. aasta alguses NetEnt`i  endine tegevjuht Fredrik Elmqvist.

play'n go logo
  • Play’n Go

Play’n GO on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete online hasartmängutoodete väljatöötamisele. Tarkvara ettevõtte peakorter asub Rootsi linnas Växjo.

Ära jää ilma slotimängude boonustest!

Üks suurepärane võimalus mänguautomaatide tasuta proovimiseks on veel kasutada online kasiinode poolt antavad tasuta spinnid ja kasiino boonused. Mõned Eesti online kasiinod jagavad neid lihtsalt konto registreerimise eest. Seega kui soovid tasuta slotimänge mängida, aga võita pärisraha, on tasuta spinnid ja boonusraha selleks suurepärane võimalus.

Korduma kippuvad küsimused erinevate kasiinomängude kohta

Kus ma saan tasuta kasiinomänge mängida?

Jah, Eesti online kasiinod võimaldavad sulle kõiki oma pärisraha versioonis pakutavaid kasiinomänge testida ka demoversioonis. Seega mängude proovimiseks pole vaja oma rahaga riskida.

Millised kasiinomängud on kõige kasumlikumad?

Konkreetset mängu ei ole võimalik siin välja tuua, sest uusi mänge tuuakse turule pidevalt juurde ja ka nende kasumlikkus on muutuv. Lihtne põhimõte on jälgida slotimängude RTP protsenti (Tagasimakse mängijale). Mida kõrgem see on seda kasumlikum pikas perspektiivis see slotikas on. 

Millised mängud sobivad algajatele?

Üldine reegel on, et mida suurem algaja sa oled, seda lihtsama mängu peaksid endale valima. Alustamiseks sobiksid ehk lihtsad lauamängud, kus strateegial ei ole väga suurt rolli (näiteks rulett), või siis slotimängud, kus mängija ei pea otsuseid tegema vaid kõik sõltub õnnelikust juhusest.

Kas ma võin slotikatest võita päris raha?

Jah, slotikate pärisraha eest tehtud keerutused toovad võitudena mängija kontole summad, mis on päris rahas. Tegelikult on reaalne raha ka pärisraha versioonis tehtud tasuta spinnidega saadud võidud. 

Kuidas valida võidukat slotimängu?

Surmkindlat reeglit siin ei ole, kuid tasuks tähelepanu pöörata kõrgema RTP-ga slotimängudele ja progressiivse jackpotiga mänguautomaatidele, kus peavõit ei ole kaua aega välja tulnud. Paljud kogemustega mängijad väidavad, et just nendes mängudes on suurem võimalus suuri summasid võita.  

Miks slotikad on kõige populaarsem kasiinomäng?

Lihtsuses peitub võlu. Slotimängud on mängimiseks väga lihtsad samas on nad oma erinevate funktsioonidega ka väga meelelahutuslikud ja lõbusad. Lisaks meelitab paljusid mängijaid ka asjaolu, et sa saad kõigest mõne keerutusega võita elumuutva peavõidu.

Millised slotimängud saavad kõige rohkem tasuta keerutusi?

Online kasiinod annavad tasuta keerutusi reeglina mängudes, mida nad soovivad oma kasiinos promoda. Üks läbi aegade kõige rohkem tähelepanu ja tasuta keerutusi saanud mäng on kindlasti Starburst, kuid kaugele ei jää maha ka Mega Moolah, Gonzo`s Guest ja Mega Fortune slotikad.